Ila & Hisyam | Nikah & Sanding | 13 Dec 2008

Task aku bersama Adi Nang kali ni agak jauh sedikit dri area bandar Kuala Lumpur iaitu di Tampin,negeri Sembilan.Pasangan kali ini adalah Hisyam dan ila,pada mulanya pasangan nih agak malu2 kucing sedikit depan kamera terutamnya si Hisyam tu..tp selepas majlis akad nikah selesai perwatakan Hisyam yg selamber dan cool terserlah jua akhirnya dengan gelagat beliau yg kelakar..majlis berlangsung dari pagi iaitu akad nikah dan seterusnya diikuti oleh majlis bersanding.Aku doakn korg berdua bahgia smpai ke anak cucu InsyaAllah.X lupe juga kepada Adi Nang dan Kacuks(CS team) yg byk skali mencurahkn ilmu dorg kat aku…korg mmg best.So jom tgk gambar hehe..
dsc_4995dsc_5031dsc_5036dsc_5062

For more photo click here

FadH | Chronicle of Memoirs
Wedding Photographer
Chronicle of Memoirs
Tel : 012 – 343 0911 | 017 – 275 2357
Email : chronic_memories@yahoo.com
Official Website : http://chronicleofmemories.blogspot.com
Others Website : http://chronical.fotopages.com
YM : carlos_lavera

Ozzy & Linda | Nikah | 12 Dec 2008

Kali nih assignment aku bersama Adi Nang adalah majlis pernikahan Ozzy dan pasangan beliau Linda.Ozzy dengan Linda adalah pasangan yg cool.Best kerja ngan dorg.Majlis berlangsung kat masjid negeri shah alam.Majlis tersebut berjalan dengan sempurna dengan tok kadi yg very sporting dan kelakar.Ozzy lafaz akad pon selamber jek,kagum aku ngan ke-selambaan beliau haha.Kata ozzy petua untuk mendapat ketenangan mase akad nikah tu jgn jumpe pasangan selama 44 hari sebelom nikah,erk mcm ssh jek nk dibuat untuk setiap pasangan yg akan melangsungkn perkahwinan jek.Tapi bg aku xde yg mustahil ek,Ozzy bole wat xkan kite x bole wat kan?to Ozzy dan pasangannya aku doakn korg bahgia ke anak cucu,korg mmg best.

dsc_4348 dsc_4490dsc_45561dsc_45581dsc_46091dsc_46201

for more photo click here

FadH | Chronicle of Memoirs
Wedding Photographer
Chronicle of Memoirs
Tel : 012 – 343 0911 | 017 – 275 2357
Email : chronic_memories@yahoo.com
Official Website : http://chronicleofmemories.blogspot.com
Others Website : http://chronical.fotopages.com
YM : carlos_lavera

PERSANDINGAN | SABRI & ROS | 30 NOV 2008 | BERANANG

salams….

hari yg amat ditunggu2 oleh pasangan ini setelah diijab kabulkn pada 29 nov 2008 di masjid wilayah,erm keriangan terserlah pada wajah mereka berdua lebih2 lg along(ros) huhu…exited btul along(ros) pada hari tu…maklum laa kampung beliau…tempat die mandie sungai panjat pokok hehe…
pada hari tersebut FadH tag along ngan Adi Nang sorg jek,Kacuks x dpt dtg sbb beliau ade hal tertentu perlu dilaksanakn…








FadH | Chronicle of Memoirs
Wedding Photographer
Chronicle of Memoirs
Tel : 012 – 343 0911 | 017 – 275 2357
Email : chronic_memories@yahoo.com
Official Website : http://chronicleofmemories.blogspot.com
Others Website : http://chronical.fotopages.com
YM : carlos_lavera

PERNIKAHAN | SABRI & ROS | 29 NOV 2008 | KL

salams….

entry kali ini masih lagi FadH ber tag along bersama Adi Nang(cs team) dan Kacuks(cs junior)…
pasangan kali ini adalah Ros(along)&Sabri…pasangan ni teramatlah sporting lebih2 lg along(Ros)
yg bru baek dri demam,walaupun begitu mereka amat bersemangat skali dlm memberi komitmen dlm bergambar…mmg enjoy kje ngan korg…x lupe jugak team cs yg byk memberi tunjuk ajar pada FadH…







FadH | Chronicle of Memoirs
Wedding Photographer
Chronicle of Memoirs
Tel : 012 – 343 0911 | 017 – 275 2357
Email : chronic_memories@yahoo.com
Official Website : http://chronicleofmemories.blogspot.com
Others Website : http://chronical.fotopages.com
YM : carlos_lavera

RECEPTION | SHAHIR & FARAH | 22 NOV 2008 | AMPANG

Salams,

Entry kali ini FadH nk berterima kasih tak terhingga kepada Adi Nang CS kerana memberi peluang kepada FadH untuk tag bersama beliau dan sedikit sebanyak mencurahkn ilmu photography beliau kepada FadH,alhamdulillah setelah menjalani Photocamp 2 yg dianjurkn oleh team CS(candid syndrome) dan lebih lagi dari tunjuk ajar oleh Adi Nang sendiri FadH dpt rasakn sedikit sebanyak perubahan dlm diri FadH sendiri dlm bidang photography ini..dan x lupa juga kepada pasangan Shahir dan Farah yg amat sporting pada majlis tersebut..enjoy!










FadH | Chronicle of Memoirs
Wedding Photographer
Chronicle of Memoirs
Tel : 012 – 343 0911 | 017 – 275 2357
Email : chronic_memories@yahoo.com
Official Website : http://chronicleofmemories.blogspot.com
Others Website : http://chronical.fotopages.com
YM : carlos_lavera

ENGAGEMENT | ZUL & MIRA | 16 NOV 2008 | SG UDANG KLANG

Salams,

Alhamdulillah setelah sekian lama pegang dslr dpt jugak FadH job pertama.Terima kasih kepada sahabat FadH sendiri yg memberi kepercayaan penuh kepada FadH untuk menjadi Official Photographer dlm majlis tunang beliau..pasangan adalah Zul & Mira,Zul adalah teman FadH dri zaman persekolahan lgi..
disini FadH sertakan sedikit sebanyak gambar yg diambil pada majlis tersebut..enjoy!






FadH | Chronicle of Memoirs
Wedding Photographer
Chronicle of Memoirs
Tel : 012 – 343 0911 | 017 – 275 2357
Email : chronic_memories@yahoo.com
Official Website : http://chronicleofmemories.blogspot.com
Others Website : http://chronical.fotopages.com
YM : carlos_lavera

Kemunculan Ku Dan Nama Baru

Assalamuallaikum…

syukur dgn nikmat ilahi dpt jugak FadH mengorak langkah lebih kedepan lgi dgn menukarkn tempat untuk FadH berkarya dari fotopages ke blog…
setelah sekian lame berkecimpung dlm bidang photography ini dan menempuh pelbagai dugaan diatas nama chronic memories,FadH telah membuat keputusan untuk menukarkn nama tersebut kepada nama yg lebih bermakna dan bernostalgia…
Dengan ini rasminya FadH telah menukarkn nama photography FadH dari chronic memories kepada chronicle of memoirs yg bermaksud “perjalanan sesuatu memori”
diharap atas penukaran ini akan memberikn batu lonjatan kepada FadH sendiri untuk lebih berkarya dlm bidang photography ini..

kepada pengunjung awal blog ini FadH ucapkn terima kasih tidak terhingga kerana sokongon anda semua dapatlah FadH capai tahap ini…diharap anda semua dapat terus setia menatap blog ini dan FadH akan cuba untuk memberikn yg terbaik untuk tatapan anda semua…

wassalam..

FadH | Chronicle of Memoirs
Wedding Photographer
Chronicle of Memoirs
Tel : 012 – 343 0911 | 017 – 275 2357
Email : chronic_memories@yahoo.com
Official Website : http://chronicleofmemories.blogspot.com
Others Website : http://chronical.fotopages.com
YM : carlos_lavera


Visitor

  • 768 hits

My Schedule

July 2017
M T W T F S S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Categories

Click Below To Leave Ur Msg